Çarşamba, Ocak 05, 2011

Gönderen Gasteci

2

Benim Köpeciklerim...

Size babamdan bahsedeyim biraz... Kendisi Fırat Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi mezunu. Ama iki yıldır mesleğini yapmıyor. Bir çiftlik kiraladık orada çiftçilik yapıyor. Daha önce söyledim mi bilmiyorum ama biz Mersin'in Anamur ilçesinde oturuyoruz. Burada para kazanabileceğiniz en önemli şey tarımdır. Bizde düzene uyduk. Neyse konuyu uzatmayayım. Bizim iki köpeğimiz var. Biri Lady diğeri Ares. İsimlerinden de anlaşılacağı gibi Lady dişi, Ares erkek. Şimdi tek tek onları tanıtıcam size.

ARES :
3 yaşında bir retriever. Çok yaramazdır. Hani bu dünyanın en zekisi dedikleri Golden Retriever'lar var ya. Onların zencisi olan Flat Coated Retriever cinsi. Ama çok zeki ve insan canlısı gerçekten. Oyun oynamayı ve kaçmayı sever. O yüzden sadece biz varken salgın oluyor, onun harici hep tasmalı ve bağlı.

LADY:
5 yaşında bir Alman Kurdu. Çok masum görünür. Yanına yaklaştığınız anda hemen kulaklarını yatırıp Shrek'te ki 'Çizmeli Kedi' moduna girer. Sevmenizi ister ama bir türlü sevmenizi sağlıcak pozisyona giremez. Direk yere yattığı için neresini sevmeniz gerektiğini şaşırırsınız. Dişi olduğu için utangaç olabilir diye düşünürdük ama,
2-3 kere evden kaçması üzerine gizli bir şeytan olduğu kanaatine vardık. İlginçtir hiç hamile kalıp yavru doğurmadı. O kadar istedik halbuki ufak ufak Alman Kurtlarımız olsun. Satalım para kazanalım diye ama kısmet değilmiş.

2 yorum:

ayaklı_gaste dedi ki... {Cevap Ver}

Sizin yüzünüzden yavrusu olmuyo lady nin :)

Bi gezmeye dolaşmaya gitmiş hemen şeytan koymuşsunuz adını yavrucağın :)

Her hastalığın başı stres hep... :D
5 Ocak 2011 16:51

Gasteci dedi ki... {Cevap Ver}

@ayaklı_gaste

değişik bir düşünce tarzı... ama mantıklı =)
5 Ocak 2011 16:55

YorumYaz!Pardons Yazar Mısın? :)
Yorumlarınızı Rahatça Paylaşabilirsiniz...
Eğer Google hesabınız veya blog hesabınız yoksaYorumlama biçiminden'nden "Anonimi" seçin.

Dikkat :Küfür,Irkçı,Cinsel vs. İçerikli YorumlarKesinlikle Yasaktır ve Silinecektir.

Yorum Gönder